prosze o pomoc przy bibliografii / rodzina +media

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maaagda
*

prosze o pomoc przy bibliografii / rodzina +media

Post autor: maaagda »

witam

jestem tutaj nowa, ale mam nadzieje ze dobrze umieszczam pytanie :)

otóż po wybraniu tematu pracy
model rodziny propagowany w mediach (tak ogólnie, bo co do słowa to ustalę wszystko z promotorem)

mam probelm z bibliografią, jeszcze pracy nie ruszyłam, jedynie luźno spis treści zarysowałam, natomiast jutro spotaknie z promotorem a ja muszę mieć kilka pozycji literatury, żeby dostać zaliczenie seminarium.
i w związku z tym, czy macie może jakieś pomysły? Wiadomo, że biblioteka nie gryzie, ale za późno sie do tego wzięłam. Ogólnie jestem praktycznie pewna że trochę tego jest, ale od czego zacząć...?

jakby ktoś był na tyle pomocny to z góry dziękuję choćby za jeden tytuł :wink:
Jozek

Post autor: Jozek »

Patologiczne familie z naszaej-klasy i fejsbuczka to po¶miewisko dla netowej braci . . .
Awatar użytkownika
mc
Kontakt:

Post autor: mc »

od marketingu oczywiści. W dzisiejszych czasach mamy możliwość
łatwego dostępu do literatury poprzez katalogi elektroniczne, każda biblioteka takie ma. Skupiłbym się na takich hasłach przedmiotowych jak reklama, propaganda, promocja, marketing, psychologia społeczna, techniki wpływu społecznego, manipulacja, media, itp. :wink:
W zasadzie nie ma wyjścia jak siąść w lektorium, przewertować i pospisywać jak najwięcej najbardziej interesujących rozdziałów.

Powiem szczerze, że temat jest bardzo trudny, zwłaszcza jeżeli chodzi o badania. Empirycznie i w sposób behawioralny tego nie przebadasz, pozostaje analiza tzw. dok. wtórnych, czyli w zasadzie reklam. Z telewizyjnymi będzie lipa, bo są trudno dostępne i nie można ich zademonstrować, reklam rodzinnych w gazetach jest bardzo mało. Uważaj na praktykę, bo możesz popłynąć...no chyba, że jesteś z wybrzeża, to wichry ci nie straszne.... :wink:
ODPOWIEDZ