Interesujące Pytanie

gdzie studiować i dlaczego socjologię, gdzie zdobyć dodatkową wiedzę socjologiczną
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tomoo
**

Interesujące Pytanie

Post autor: tomoo »

Czy możliwe jest dostanie się na socjologie II stopnia dzienne, jeżeli przystępuje się do obrony nie w lipcu a we wrześniu. Czy obrona wrześniowa wyklucza studia II stopnia dzienne w tym samym roku. Chodzi mi o socjologie na UŚu (i nie tylko)

Z góry dzięki za odpowiedzi.
FrancisBegbie

Post autor: FrancisBegbie »

Witaj,

Teoretycznie jest lipa w Twoim przypadku. Na IRK mają napisane, że od zapisy trwają 2010-05-10 12:00:00 do 2010-07-12 12:00:00, następnie jest składanie niezbędnych dokumentów, opłaty rekrutacyjnej etc. Egzamin tudzież warunki kwalifikacji odbywają się na podstawie weryfikacji tych wyników.

O ile pamiętam, jak się tam zapisywałem to należało podać wszelkie wyniki (tj. matura i studia 1. stopnia).

Wynikałoby z tego, że po prostu nie możesz się zapisać bo nie masz co wpisać w swoim "profilu" - ale pewien na 100% nie jestem...

Najlepiej jest zadzwonić i jak się obawiasz, że niby ktoś Cię zapamięta i odrzuci - to poproś o podanie dokładnych terminów i czynności jakie się odbywają.

może być tak, że rekrutacja (napływ wniosków/dok.. itd.) kończy się np: 10/15/20/ wrześnie i zdążysz a przy okazji limit miejsc nie zostanie wcześniej wyczerpany - jeżeli tak to jest jeszcze jakaś szansa na konkursie dyplomów.

a tak w ogóle to masz inne forum, lepsze/bardziej kompetentne...

- http://forumwns.org/
ODPOWIEDZ