rysunek struktury

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
paganini_888
*

rysunek struktury

Post autor: paganini_888 »

witam serdecznie. nie wiem, czy jest to odpowiedni dział na mój temat, ale myślę, że tak. Na studiach mam przedmiot Mikrostruktury Społeczne. no i szanowna Pani profesor zadała dziwne zadanie domowe, aby przedstawic na rysunku strukturę. Narysować jej schemat, właśnie postaci rysunku.Nie musi być zby wygórowany plastycznie. No i tutaj pojawia się problem, bo totalnie nie mam pojęcia, jak to przedstawić. Może potraficie jakoś pomóc, naprowadzić na rysunek, który byłby odpowiedni. Czekam na pomoc. Pozdrawiam. (napisałem drugi temat w tym dziale, ponieważ nie dostałem odpowiedzi na post w temacie o Małych Strukturach Społecznych)
awariant

Post autor: awariant »

nie pisz gdzie popadnie i nie dubluj tematu zostawiaj go w jednym dziale a uzyskasz lepszą informacje
Bunt wynika z tego, że nie znasz życia. Buntujesz się przeciwko temu, co zauważasz i czego nie potrafisz zrozumieć. Kiedy zaczynasz Wszystko rozumieć, mówisz:Aha! i masz siedemdziesiąt lat.
FrancisBegbie

Post autor: FrancisBegbie »

Strukturę czego?
ODPOWIEDZ