Problem z tematem pracy mgr

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dan_
*

Problem z tematem pracy mgr

Post autor: Dan_ »

Cześć. Mam problem z wymyśleniem tematu pracy magisterskiej. Myślę by napisać coś o zaufaniu i zrobić badania wśród studentów bo takie badania chyba najłatwiej przeprowadzić (a to jak ich przebadać to już osobna kwestia). Z tym że nie wiem wobec czego to ma być zaufanie: wobec mediów ? wobec ludzi generalnie ? Czy w ogóle od innej strony to jakos ugryźć ? Poza tym jaka miałaby być "myśl przewodnia" tej pracy?

Ogólnie rzecz biorąc nie wiem jak się za to wszystko zabrać. Byłbym wdzięczny za wszelkie sugestie, jakieś propozycje tematów pracy, którymi mógłbym się zainspirować, ogólnie za wszelką pomoc, która by mnie mogła skierować na dobrą drogę bo jestem dość mocno zdezorientowany, a czas nagli. Z literatury to wiem, że choćby Sztompka się nada, ale póki co nie wiem jak tą książkę wykorzystać.

No to tyle, będę wdzięczny za wszelkie sugestie.
ODPOWIEDZ