pomoc w dobraniu literatury

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
basiastopa
**

pomoc w dobraniu literatury

Post autor: basiastopa »

Witam wszystkich użytkowników! Dopiero co się zalogowałam i już proszę o pomoc. Piszę licencjat na dość niespotykany temat "Znajomości bez zobowiązań" i bardzo Was proszę o jakieś koncepcje odnośnie wyboru literatury. Choć mam parę pomysłów, to bardzo proszę o jakieś Wasze propozycje. Z góry dziękuję za zainteresowanie i fatygę. Jestem tu nowa, ale również postaram się w przyszłości służyć pomocą. W końcu my- socjologowie musimy trzymać się razem Pozdrawiam
Basia
Awatar użytkownika
WeeBey
**

Post autor: WeeBey »

Może "Zaufanie" Sztompki... A poza tym psychologia społeczna, tylko tak myślę czy twój temat w ogóle nie jest trochę za bardzo psychologiczny.
Awatar użytkownika
basiastopa
**

Post autor: basiastopa »

Mam już tą książkę:) Ale dziękuję.. Wiesz co, to rzeczywiście zakrawa na psychologię, ale to jest zjawisko powszechne i ma zarówno źródła jak i konsekwencje w społeczeństwie więc moim zdaniem jest ok.. To zależy od punktu rozważania Pozdrawiam
ODPOWIEDZ