Witam w Nowym Roku

miejsce gdzie się przywitasz, poznasz innych użytkowników i regulamin forum.

Moderator: EnOKa

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
psychoamatorka
**

Witam w Nowym Roku

Post autor: psychoamatorka »

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Moje imię może niech pozostanie nieznane, wolę być anonimowa. Studiuję pedagogikę o specjalności praca socjalna z rewalidacją. Załapał mi sie wiec też przedmiot socjologia. Chciałabym się czegoś dowiedzieć na temat socjologii i nawiązać kontakt z ludźmi którzy mają z nią kontakt na codzień.
Cóż więcej o mnie.... interesuję się psychologią. Moja pasją jest fotogragia, rysunek i ogólnie sztuka.Lubi ę filozofować. Mam nadzieję że są tu tacy o podobnych zainteresowaniach.
A poza tym słucham mocniejszej muzy - metalu i rocka i nie jestem miękką baba.hehehe
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego, zdrowego pełnego radości i namiętności Nowego Roku.
socjopat

Post autor: socjopat »

witam na forum, liczysz na znalezienie pomocy naukowej czy raczej bratniej duszy :?: :wink:
Awatar użytkownika
psychoamatorka
**

Post autor: psychoamatorka »

Właściwie na jedno i drugie. Myślę że miło byłoby poprowadzić konwersacje na różne tematy z różnymi ludźmi. A także czasami po prostu coś ciekawego poczytać i poszerzyć swoje horyzonty myślowe o myśli innych osób.
Pozdrawiam
EnOKa

Post autor: EnOKa »

Witamy, witamy :grin:
Z pewnością dobrze trafiłaś i zapewne znajdziesz tu coś (lub kogoś) ciekawego.
kropka
**

Post autor: kropka »

tutaj każdy znajduje coś dla siebie. i o ile ja nie miałam sprecyzowanych "zainteresowań" rozpoczynając studia, to ten portal jest kopalnią wiedzy. mowiąc szczerze, znalazłam już tytuł pracy licencjackiej. hehehe
ODPOWIEDZ