Projekt badania, religia w zyciu publicznym, pilne

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
patefoniarz2
*

Projekt badania, religia w zyciu publicznym, pilne

Post autor: patefoniarz2 »

Witam. W ramach cwiczen z ilosciowych metod badan spolecznych przygotowujemy grupowo projekt badania (ktore pozniej bedziemy realizowac) ktorego temat brzmi "Stosunek studentow warszawskich uczelni do obecnosci religii w zyciu publicznym".
Niestety, jako ze nasz cwiczeniowiec, eufemistycznie ujmujac, byl lekko skonsternowany wynikami ostatniego kolokwium, postanowil przyspieszyc termin zlozenia i prezentacji pierwszego etapu przygotowan. a teraz do meritum:

musze przygotowac bibliografie do projektu, oswoic ja oraz miec wiedze na temat tego, jak zamierzam ja wykorzystac. Czas mnie goni, bo na ten poniedzialek (21 XI) wszystko musi byc gotowe, a ja wczoraj niefortunnie zachorowalem i leze w lozku, takze o dostepie do biblioteki uniwersyteckiej nie ma mowy (zreszta w zwiazku z choroba wrocilem na weekend do rodzinnej miejscowosci), a jakos to zrobic musze.

zwracam sie wiec z prosba o pomoc, kazdy post, nawet najmniejsza wskazowka (aczkolwiek nie mam nic przeciwko tym wiekszym:grin:) sie liczy. dziekuje z gory :) [/b]
ODPOWIEDZ