pytania badawcze główne i szczegółowe.

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
klariso
**

pytania badawcze główne i szczegółowe.

Post autor: klariso »

Witam , pewnie większość z Was ma już wakacje niestety ja jeszcze walczę ;) Mam taki problem, mianowicie po raz dziesiąty muszę poprawić pracę na seminarium badawcze. Rozdział teoretyczny jest ok, ale problem pojawia się w metodologii, a konkreteni w pytaniu badawczym i szczegółowych pytaniach do niego ile razy nie napisałabym nowych pytań są złe, wadliwy itp i itd :) Może mi pomożecie i podrzucicie jakieś pomysły. Może robię to źle bo mam wtłoczone do głowy coś i nic innego nie potrafię wymyślić. Mój temat to jakość życia mieszkańców miasta XYZ. proszę o pomoc :)
mac77

Post autor: mac77 »

A co to jakość?
Awatar użytkownika
klariso
**

Post autor: klariso »

jakość życia w mojej pracy jest zdefiniowana jako pomyślność życiowa, zadowolenie z życia uwarunkowane, dochodami, stosunkiem pracy, stanem zdrowia, warunkami mieszkalnymi, poczuciem bezpieczeństwa, poczuciem zagrożenia zjawiskami patologicznymi oraz możliwością rozwijania swoich zainteresowań.
ODPOWIEDZ