Proszę o pomoc/ Nowe ruchy religijne

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kasiarzyna90
**

Proszę o pomoc/ Nowe ruchy religijne

Post autor: Kasiarzyna90 »

Witam! Jestem studentką drugiego roku socjologii, jestem na etapie przygotowywania się do pisania pracy licencjackiej. Najbardziej interesują mnie nowe ruchy religijne. Tylko nie wiem w jaki sposób do tego wszystkiego się zabrać. Myślałam nad zbadaniem sposobów pozyskiwania członków lub jak nowe ruchy religijne są postrzegane w świadomości ludzi. Może ma ktoś jakiś pomysł dotyczący tego tematu? Bardzo proszę o wszelką pomoc. :)
Ritter
Kontakt:

Post autor: Ritter »

Przede wszystkim ogranicz się do jednego, góra dwóch ruchów religijnych. Na temacie nowe ruchy religijne w świadomości Polaków to można habilitację robić a nie licencjat :wink:

A jak już wybierzesz to zbadaj wizerunek, czyli właśnie to postrzeganie przez innych ludzi, bo rekrutacja nowych członków to trochę śliski temat. :wink:

Pozdrawiam,
Ritter
Stirlitz idąc przez Unter den Linden zauważył człowieka zamalowującego napis na ścianie.
Moderator - pomyślał Stirlitz.
Awatar użytkownika
Kasiarzyna90
**

Post autor: Kasiarzyna90 »

Dziękuję :)
ODPOWIEDZ