Pomocy...

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tomek1504
**

Pomocy...

Post autor: tomek1504 »

Witam :) Ostatnio dostałem temat do referatu na socjologię, ale kompletnie nie wiem gdzie mogę coś znaleźć... Temat brzmi Zdrowotne uwarunkowania osobowości.... mógłby mi ktoś poradzić co gdzie i jak???
Vella

Post autor: Vella »

Tomek a jak brzmi dokładnie temat? jakiej osobowości?
:wink: chodzi Ci o bibliografię czy co dokładnie? :wink: jeśli bardziej sprecyzujesz postaramy się pomóc :cool: a wątek przenosze do odpowiedniego działu :wink:
Małolata ?
jak Ci mało lata to se rozbujaj,
ja jestem młoda :D

My socjologowie, nie rozwiązujemy problemów lecz się nimi nudzimy. Gordon Allport
mac77

Post autor: mac77 »

Skoro to referat to skupiłbym się albo na stresie, albo na niepełnosprawności fizycznej. Każdy z tych czynników ma wpływ na osobowość.Chociaż w każdym przypadku odbiór społeczny będzie odmienny. Dodasz trochę o interakcji i masz referat z socjologii :cool:
Awatar użytkownika
tomek1504
**

Post autor: tomek1504 »

Vella pisze:Tomek a jak brzmi dokładnie temat? jakiej osobowości?
:wink: chodzi Ci o bibliografię czy co dokładnie? :wink: jeśli bardziej sprecyzujesz postaramy się pomóc :cool: a wątek przenosze do odpowiedniego działu :wink:
Temat brzmi tak jak w moim poprzednim poście zdrowotne uwarunkowania osobowości... nic więcej :) szukałem po necie i w książkach, ale nic nie znalazłem... Z góry dziękuje bardzo za wszystkie podpowiedzi :) pozdrawiam :lol:
FrancisBegbie

Post autor: FrancisBegbie »

Mniej hipokryzji Panie...

Idiotów tutaj tylu nie ma ile na uczelni.. przepraszam bardzo, ale to jest już zwykłe chamstwo..

Wpisując chociażby Twój temat w google wyskakuje kilka pomysłów na realizację tegoż tematu, książki i perspektywy.

Nie wspomnę o pomocy mac77, który de facto podał Ci już niektóre perspektywy...
ODPOWIEDZ