Praca licencjacka
Moderator: FrancisBegbie
- malgorzata_89
- **
Praca licencjacka
Hey! Jako temat pracy licencjackiej wybrałam sobie ''Zmiany w sytuacji osób homoseksualnych w Polsce''. Mam prośbę dotyczącą waszych sugestii i wskazówek co do mojej pracy. Z góry dzięki i pozdrawiam Gośka
-
FrancisBegbie
- malgorzata_89
- **
Mam już temat - Akceptacja praw osób o orientacji homoseksualnej a dystans społeczny wobec nich.
Mam zamiar wykorzystac analize danych zastanych na podstawie badań CBOS. a na forum nie musze wchodzić bo znam osobiście to środowisko
mam zamiar też spotkać się przedstawicielem organizacji KPH aby udzielił mi kilka wskazówek. Teraz chyba bardziej zależy mi na pomocy od strony technicznej.
Mam zamiar wykorzystac analize danych zastanych na podstawie badań CBOS. a na forum nie musze wchodzić bo znam osobiście to środowisko
mam zamiar też spotkać się przedstawicielem organizacji KPH aby udzielił mi kilka wskazówek. Teraz chyba bardziej zależy mi na pomocy od strony technicznej.
To masz już pomysł na część metodologiczną i wiesz z kim byś chciała przeprowadzić badania
to już bardzo dużo
A co do teorii musisz tylko poszukać literatury na temat i będzie ok
jakbyś miała jakieś pytanie to śmiało pisz
A co do teorii musisz tylko poszukać literatury na temat i będzie ok
jakbyś miała jakieś pytanie to śmiało pisz
Małolata ?
jak Ci mało lata to se rozbujaj,
ja jestem młoda
My socjologowie, nie rozwiązujemy problemów lecz się nimi nudzimy. Gordon Allport
jak Ci mało lata to se rozbujaj,
ja jestem młoda
My socjologowie, nie rozwiązujemy problemów lecz się nimi nudzimy. Gordon Allport