Praca licencjacka

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
malgorzata_89
**

Praca licencjacka

Post autor: malgorzata_89 »

Hey! Jako temat pracy licencjackiej wybrałam sobie ''Zmiany w sytuacji osób homoseksualnych w Polsce''. Mam prośbę dotyczącą waszych sugestii i wskazówek co do mojej pracy. Z góry dzięki i pozdrawiam Gośka
FrancisBegbie

Post autor: FrancisBegbie »

Myślę, że odnośnie tematu to wpadłbym na forum homo i tam zadał takie pytanie, żeby nakreślili Ci temat(swoje stanowisko/opinie nt. owych zmian).

Chyba, że interesuje Cię bardziej techniczne rozwiązanie pracy (tylko w takim wypadku - co dokładnie?)
Awatar użytkownika
malgorzata_89
**

Post autor: malgorzata_89 »

Mam już temat - Akceptacja praw osób o orientacji homoseksualnej a dystans społeczny wobec nich.
Mam zamiar wykorzystac analize danych zastanych na podstawie badań CBOS. a na forum nie musze wchodzić bo znam osobiście to środowisko ;)
mam zamiar też spotkać się przedstawicielem organizacji KPH aby udzielił mi kilka wskazówek. Teraz chyba bardziej zależy mi na pomocy od strony technicznej.
Vella

Post autor: Vella »

To masz już pomysł na część metodologiczną i wiesz z kim byś chciała przeprowadzić badania :wink: to już bardzo dużo :cool:
A co do teorii musisz tylko poszukać literatury na temat i będzie ok :wink:
jakbyś miała jakieś pytanie to śmiało pisz :cool:
Małolata ?
jak Ci mało lata to se rozbujaj,
ja jestem młoda :D

My socjologowie, nie rozwiązujemy problemów lecz się nimi nudzimy. Gordon Allport
mac77

Post autor: mac77 »

Dystans zmmieniłbym na sprzeciw, a poza tym to o jakich prawach chcesz pisać? Najaczęsciej słyszę o ograniczeniach (zaznaczam że mam dosyć powszechną wiedzę na ten temat)
ODPOWIEDZ