potrzebny esej!

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
krakosia
**

potrzebny esej!

Post autor: krakosia »

witam, czy moglby mi ktos pomoc napisac esej? to moj pierwszy rok, i w sumie pierwsze zajecia mialam i musze jzu napisac esej chodz nie mam pojecia jak sie za to zabrac,,, byłabym wdzieczna pozdrawiam :)
Vella

Post autor: Vella »

A z czym dokładnie masz problem?bo chyba nie chodzi o formę, w liceum się przecież eseje pisało :wink: na jaki temat masz napisać ten esej? :cool:
Małolata ?
jak Ci mało lata to se rozbujaj,
ja jestem młoda :D

My socjologowie, nie rozwiązujemy problemów lecz się nimi nudzimy. Gordon Allport
Awatar użytkownika
krakosia
**

no własnie w tym problem ze u nas w liceum nie wiem moze sie o tym zapomnialp bo jak pisalismy to moze tlyko raz. niestety ;/ ... wiec tak naprawde nie mam bladego pojecia o tym,aczkolwiek jesli chodzi o forme to poczytam na necie jak sie pisze, tlyko ze wiesz jak to jest to tlyko teoria a potrzebuje to zmienic w praktyke a latwo nie bd bo jak mowilam stycznosci z tym nie mialam...
a temat brzmi tak: 1. "Państwo Platona" na podstawie wybranych fragmentów opisać możliwe kategorie dobrego miasta.
(koncepcja dobrego miasta)
:)
Vella

Państwo Platona to chyba najpierw musisz przeczytać te fragmenty, żeby zacząc pisać ten esej :wink:
Koncepcja dobrego miasta możesz poszukać w coś ciekawego w socjologii miasta, a esej poszukaj w necie, na pewno są jakieś gotowe wzory :wink:
Małolata ?

My socjologowie, nie rozwiązujemy problemów lecz się nimi nudzimy. Gordon Allport
Awatar użytkownika
krakosia
**

ok tak zrobie, ale jak bd mialam jakies pytania licze na Twoja pomoc, i dzieki ;)
Vella

jak czegoś nie będziesz wiedziała to śmiało pisz :cool:
Małolata ?

ODPOWIEDZ