potrzebny esej!
Moderator: FrancisBegbie
potrzebny esej!
witam, czy moglby mi ktos pomoc napisac esej? to moj pierwszy rok, i w sumie pierwsze zajecia mialam i musze jzu napisac esej chodz nie mam pojecia jak sie za to zabrac,,, byłabym wdzieczna pozdrawiam 
no własnie w tym problem ze u nas w liceum nie wiem moze sie o tym zapomnialp bo jak pisalismy to moze tlyko raz. niestety ;/ ... wiec tak naprawde nie mam bladego pojecia o tym,aczkolwiek jesli chodzi o forme to poczytam na necie jak sie pisze, tlyko ze wiesz jak to jest to tlyko teoria a potrzebuje to zmienic w praktyke a latwo nie bd bo jak mowilam stycznosci z tym nie mialam...
a temat brzmi tak: 1. "Państwo Platona" na podstawie wybranych fragmentów opisać możliwe kategorie dobrego miasta.
(koncepcja dobrego miasta)

a temat brzmi tak: 1. "Państwo Platona" na podstawie wybranych fragmentów opisać możliwe kategorie dobrego miasta.
(koncepcja dobrego miasta)
Państwo Platona to chyba najpierw musisz przeczytać te fragmenty, żeby zacząc pisać ten esej
Koncepcja dobrego miasta możesz poszukać w coś ciekawego w socjologii miasta, a esej poszukaj w necie, na pewno są jakieś gotowe wzory
Koncepcja dobrego miasta możesz poszukać w coś ciekawego w socjologii miasta, a esej poszukaj w necie, na pewno są jakieś gotowe wzory
Małolata ?
jak Ci mało lata to se rozbujaj,
ja jestem młoda
My socjologowie, nie rozwiązujemy problemów lecz się nimi nudzimy. Gordon Allport
jak Ci mało lata to se rozbujaj,
ja jestem młoda
My socjologowie, nie rozwiązujemy problemów lecz się nimi nudzimy. Gordon Allport