praca licencjacka - pare pytan
Moderator: FrancisBegbie
praca licencjacka - pare pytan
Witam,
Zapisałem sie na seminarium związanym z różnorodnymi formami komunikowania się oraz reklama - ogólnie komunikacja. I tutaj moje pytanie, chciałbym zrobić badanie na temat In vitro (chciałbym badać opinie ludzi na ten temat i ogólny ich stan wiedzy) , czy tak można ? Jeżeli jestem zapisany na takie seminarium a temat (temat mojego planowanego badania) jest że tak powiem troszke inny.... no nie wiem. Może to jakoś można sensownie połączyć ?
Pozdrawiam serdecznie.
Zapisałem sie na seminarium związanym z różnorodnymi formami komunikowania się oraz reklama - ogólnie komunikacja. I tutaj moje pytanie, chciałbym zrobić badanie na temat In vitro (chciałbym badać opinie ludzi na ten temat i ogólny ich stan wiedzy) , czy tak można ? Jeżeli jestem zapisany na takie seminarium a temat (temat mojego planowanego badania) jest że tak powiem troszke inny.... no nie wiem. Może to jakoś można sensownie połączyć ?
Pozdrawiam serdecznie.
-
FrancisBegbie
Człowieku, to wszystko zależy od Twojego promotora. Nie zdziwił bym się jakby pozwolił Ci pisać o wpływie krakowskich dorożkarzy na politykę wodną krajów 3. świata...
Czasami warto się dostosować stricte do tematyki promotora - bo może pomóc albo inaczej... nie będzie przeszkadzał. Czasami jednak dobrze jest pisać z tego tematu, o którym nic nie wie - wówczas może dać Ci spokój i nie będzie żyłował..
Powinieneś wiedzieć po 2 latach przynajmniej, że na studiach liczy się osoba nie przedmiot/zagadnienie...
Czasami warto się dostosować stricte do tematyki promotora - bo może pomóc albo inaczej... nie będzie przeszkadzał. Czasami jednak dobrze jest pisać z tego tematu, o którym nic nie wie - wówczas może dać Ci spokój i nie będzie żyłował..
Powinieneś wiedzieć po 2 latach przynajmniej, że na studiach liczy się osoba nie przedmiot/zagadnienie...
-
Jozek
Połączyć można prawie wszystko, nie inaczej jest z Twoim seminarium, in vitro jest zagadnieniem który będzie rozstrzygnięty w najbliższych latach, więc sposób komunikowania może mieć znaczenie, poziom wiedzy jest napewno podbudową pod przyszłe działania, ale...:
- czy te drzwi nie są już otwarte?
- czy promotor będzie Ci przychylny (może być to dla niego ciężkie zmaganie
- więc lepiej zacznij od niego, a potem napisz tutaj)
- czy te drzwi nie są już otwarte?
- czy promotor będzie Ci przychylny (może być to dla niego ciężkie zmaganie