przestępczość nieletnich

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
verka1989
**

przestępczość nieletnich

Post autor: verka1989 »

Potrzebuję pomocy, zresztą- pewnie jak każdy tu ;) zamierzam napisać projekt jakościowy- chcę zbadać alkoholizm w rodzinie a przestępczość nieletnich. i teraz kręcę się w kółko. nie wiem jak przekształcić temat by był on typowo jakościowy. mam jeszcze kilka pytań, ale wolę zacząć od tego nieszczęsnego tematu...pomoże ktoś?
Awatar użytkownika
verka1989
**

kawałek projektu mam za sobą. mam jednak pewne wątpliwości czy zwrac uwage czy oboje rodzicow pije, czy moze badac tylko te rodziny, w ktorych tylko 1 rodzic pije ? zakladajac, ze interesuje mnie tylko 1 pijacy rodzic, to czy bede badala rowniez wplyw relacji dziecka z rodzicem niepijacym?
Awatar użytkownika
verka1989
**

no i niestety nikt mi nie potrafi pomóc... niestety nie mam już możliwości skonsultowania projektu z Dr. i teraz jestem w kropce. zechciałby ktoś zerknąć na cały projekt może? idę go właśnie kończyć- oczywiście, będzie to wersja taka... trochę robocza... pomoże ktoś?!
Awatar użytkownika
verka1989
**

proszę...
ODPOWIEDZ