wielkie POMOCY, kłopot z Rortym
Moderator: FrancisBegbie
- pajacyk787
- **
wielkie POMOCY, kłopot z Rortym
Tytuł : Koncepcja C. Geertza anty-anty-relatywizmu i R. Rorty’ego anty-anty-etnocentryzmu.
To był tytuł mojego referatu, właściwie jest. tutaj pojawia się wielki problem oddałam go do wglądu mojemu wykładowcy i stwierdził, że krótko mówiąc jest błędny w 80 %. Nigdy w ciągu tych 4 lat studiów nie udało mi nic aż tak zpaprać. Mam go poprawić, właściwie napisać od nowa. Dochodzę jednak do wniosku, że nie rozumiem tych teorii.
Dlatego jeśli ktoś wie o co w nich chodzi to przeczytam wszystko, byleby tylko oddać ten cho***** referat.
Może ktoś ma np. jakiś esej na ten temat, albo porównanie tych teorii.
Jak narazie przebrnęłam przez google ale nie wiele mi to dało.
Tak więc baaaaaardzo proszę o pomoc. Postaram się owdzięzzyć.
pozdrawiam Natalia
To był tytuł mojego referatu, właściwie jest. tutaj pojawia się wielki problem oddałam go do wglądu mojemu wykładowcy i stwierdził, że krótko mówiąc jest błędny w 80 %. Nigdy w ciągu tych 4 lat studiów nie udało mi nic aż tak zpaprać. Mam go poprawić, właściwie napisać od nowa. Dochodzę jednak do wniosku, że nie rozumiem tych teorii.
Dlatego jeśli ktoś wie o co w nich chodzi to przeczytam wszystko, byleby tylko oddać ten cho***** referat.
Może ktoś ma np. jakiś esej na ten temat, albo porównanie tych teorii.
Jak narazie przebrnęłam przez google ale nie wiele mi to dało.
Tak więc baaaaaardzo proszę o pomoc. Postaram się owdzięzzyć.
pozdrawiam Natalia
Jeśli masz jakieś teksty źródłowe prześlij je razem ze swoim referatem do mnie. Przyjrzę się tematowi.
ritterconrad@gmail.com
btw. Jakoś nie bardzo mam ochotę się przebijać przez anglojęzyczne teksty (tylko takie mam) które posiadam.
ritterconrad@gmail.com
btw. Jakoś nie bardzo mam ochotę się przebijać przez anglojęzyczne teksty (tylko takie mam) które posiadam.
Stirlitz idąc przez Unter den Linden zauważył człowieka zamalowującego napis na ścianie.
Moderator - pomyślał Stirlitz.
Moderator - pomyślał Stirlitz.