Licencjat, bibliografia dla marketingu-mix
Moderator: FrancisBegbie
Licencjat, bibliografia dla marketingu-mix
Witam,
temat mojej pracy licencjackiej to "System marketingu-mix w segmencie finansowym". Czy mógłbym prosić o polecenie jakichś książek do niego na bibliografię?
temat mojej pracy licencjackiej to "System marketingu-mix w segmencie finansowym". Czy mógłbym prosić o polecenie jakichś książek do niego na bibliografię?
Mało socjologiczny... No cóż, taka specjalizacja. Zawrzeć w teorii bym chciał podstawy, w tym wypadku, opisać marketing-mix, typy, wpływ na społeczeństwo jak i potem na rynek. Może wepchać tam jeszcze coś o kapitalizmie (zakrojone, że tak powiem "od ogółu do szczegółu"). Tylko właśnie nie wiem za bardzo od czego zacząć i czym się podeprzeć. Chyba jednak rzeczywiście byłoby lepiej spytać się o to ekonomistów 
Może Cię to poratuje, bo znalazłem zeszyt z Socjologi mediów i w nim 2 autorów:
"Teoria społeczeństwa masowego" Marshall'a McLuhan'a
i coś Ronalda Barthesa, ale nie wiem co, bo mi ktoś kartkę wyrwał jak pożyczyłem zeszyt :/ .
W dziełach tych autorów jest o wpływie reklamy i przekazie informacji.
Gdzieś w psychologi było badanie z lalką bobo - jaki wpływ ma TV na dziecko. Może też Ci się przyda
Pozdro
W dziełach tych autorów jest o wpływie reklamy i przekazie informacji.
Gdzieś w psychologi było badanie z lalką bobo - jaki wpływ ma TV na dziecko. Może też Ci się przyda