Pytanie do szanownych;) socjologów...

gdzie studiować i dlaczego socjologię, gdzie zdobyć dodatkową wiedzę socjologiczną
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
psyche_alo
**

Pytanie do szanownych;) socjologów...

Post autor: psyche_alo »

Praktyki student załatwia sobie sam, czy uczelnia posyła go w odp. miejsce? Mam dylemat między filozofią a socjologią, a troszkę boję się tych praktyk, bo nie wiem z czym to się je... ;) Pozdr. i prooooszę o odp. :)

Helooooo :razz: potrzebuję odp.! :twisted:
Awatar użytkownika
malec

Post autor: malec »

Praktyki to zaden problem, u mnie jak nic nie masz sam to zalatwi ci uczelnia, natomiast slyszalem ze na niektorych uczelniach sa jakies jaja typu, ze koniecznie na drugim roku je trzeba zrobic, ze wpisuja praktyke do kart egzaminacyjnych bla bla bla :) generlanie to powinno byc akurat twoje najmniejsze zmartwienie :) raczej szanse na rynku pracy po ukonczeniu studiow sie licza
pozdrawiam
Awatar użytkownika
psyche_alo
**

Post autor: psyche_alo »

dziękuję :)
socjopat

Post autor: socjopat »

koniecznie na drugim roku je trzeba zrobic, ze wpisuja praktyke do kart egzaminacyjnych bla bla bla
ja miałem praktyki wakacyjne po 4 semestrze i teraz praktyki dyplomowe, sprawozdanie się pisało z praktyk - czego to się na tych praktykach "nie robiło" (nawet tych nie odbytych bo nikt tego nie sprawdzał - przynajmniej u mnie) i wpis w indeksie, że zaliczono jest - można się bronić :twisted:
ODPOWIEDZ