Praca lic, pilne :) // dublowanie zabronione

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

Zablokowany
FrancisBegbie

Post autor: FrancisBegbie »

ehh - to nic nie zmieni, że w kilku miejscach dodasz prośbę o ratunek i w dodatku nie przeznaczonych do tego.. to tylko pogorszy sytuację.
Awatar użytkownika
Socjoloszka

Post autor: Socjoloszka »

heh:) to co mam zrobić - warto sprobowac:) może akurat znajdzie się ktoś życzliwy.......
Ritter
Kontakt:

Post autor: Ritter »

Ktoś życzliwy by się znalazł, ale gdybyś dodała post w odpowiednim dziale, którego nazwa wskazuje, że to właśnie tam należy pytać o rzeczy związane z pracami pisemnymi, a tak, to raczej ciężko Ci będzie uzyskać pomoc.

btw. nie ruszając się od komputera znalazłem w kilka minut cztery strony na których krok po kroku jest opisana procedura pisania konspektu. Czyżbyś nie lubiła Google? :???:
Stirlitz idąc przez Unter den Linden zauważył człowieka zamalowującego napis na ścianie.
Moderator - pomyślał Stirlitz.
Awatar użytkownika
lvivianka
**

Post autor: lvivianka »

wpisz sobie w google "Parnas" Janusz Mucha, Andrzej Zybertowicz
dosc przydatny dokument i mysle ze moze pomoc przynajmniej w kwestiach formalnych :)
Awatar użytkownika
Socjoloszka

Drugiego posta dodalam w odpowiednim miejscu i jakoś nikt życzliwy by się nie znalazl:) wiec wydaje mi sie ze dobrze zrobilam umieszczajac kolejny tutaj:)
Dziekie bardzo za pomoc
FrancisBegbie

Post autor: FrancisBegbie »

zle...
Awatar użytkownika
Socjoloszka

DOBRZE!
Jestem zrozpaczona, a ty mi mówisz czy dobrze dodalam post czy nie! Zwracam sie tutaj z prosbą! Jeśli nie chcesz mi pomoc to nie odzywaj się! Proste
socjopat

Post autor: socjopat »

temat przeniesiony :cool:
Zablokowany