Witamy na stronie socjologia.pl - polskim wortalu socjologicznym. Forum socjologów. Socjologia w szkole wyższej i na co dzień. Pomysły, pomoc, konsultacje w pracach pisemnych z socjologii.
forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL
Witam,
mam problem. Chciałabym napisac prace o symbolach, znakach, smbolice, jednak nei wiem jak się do tego zabrać. Może macie jakies pomysły, znacie teorie, które byłyby strzałem w dziesiątkę. Jakie macie główne skojarzenia na ten temat?? I oczywiście literatura jaka Wam przychodzi do głowy, byłaby mile widziana:D
Dzięki, jutro wybeiram się do biblioteki. A co do konspektu, mugłbys mi zasugerować, na czym jest najlepiej się skupić, mówiąc o symbolach, w którym kierunku pójść, aby praca była ciekawa i aby móc znaleźć sporo materiałow???
Witam,
chciałabym prosić jeszcze o radę. Mam książkę "Wzory kultury" jednak nie wiem jak się zabrac do niej, czy na podstaiwe całej ksiązki coś mam napisać, czy moglibyście mi polecic jakiś konkretny rozdział