pomysł jest tylko jeszcze zgrabie to ubrac
Moderator: FrancisBegbie
pomysł jest tylko jeszcze zgrabie to ubrac
Hejka
mam pomysl na prace w formie badania, mianowicie: chce zbadać jak kształtują się postawy Polaków wobec aborcji i eutanazji w zależności od wieku i wykształcenia.
no i wlaśnie nie za bardzo wiem jak to ładnie w temat ubrać , no i bibiografia
????
Bede wdzieczna za pomoc i wskazowki , bo to licencjat ma być.
Pozdrawiam
mam pomysl na prace w formie badania, mianowicie: chce zbadać jak kształtują się postawy Polaków wobec aborcji i eutanazji w zależności od wieku i wykształcenia.
no i wlaśnie nie za bardzo wiem jak to ładnie w temat ubrać , no i bibiografia
????
Bede wdzieczna za pomoc i wskazowki , bo to licencjat ma być.
Pozdrawiam
zacznijmy od tego ze to za szeroki temat.. żeby badać polaków całościowo to trzeba naprawdę sztuki
najlepiej jak będziesz badać dana zbiorowość która jest Ci bliska np z danego województwa wiekowo sobie sama ustalisz co do wykształcenia badał bym studentów na Twoim miejscu ludzie otwarci wiadomo gdzie ich znaleźć 
Spróbuj coś na styl:
Postawy mieszkańców XXX wobec aborcji i eutanazji.
A o podziale na wiek i wykształcenie przecież nie będziesz pisała w tytule pracy.
Literatury w internecie jest mnóstwo. Przykłady?
Nathanson B. N.: Ręka Boga. Od śmierci do życia — podróż zwolennika aborcji, który zmienił zdanie.
Truskolaska A.: Sympozjum wczesnego ostrzegania. Eutanazja: perspektywa religijno – medyczno - prawna, etyka kresu życia.
Bartoszek Antoni: Człowiek w obliczu cierpienia i umierania. Moralne aspekty opieki paliatywnej.
Kozakiewicz Mikołaj : Zdemitologizować wizerunek przeszłości - odwieczny spór o aborcję.
..........................................
Postawy mieszkańców XXX wobec aborcji i eutanazji.
A o podziale na wiek i wykształcenie przecież nie będziesz pisała w tytule pracy.
Literatury w internecie jest mnóstwo. Przykłady?
Nathanson B. N.: Ręka Boga. Od śmierci do życia — podróż zwolennika aborcji, który zmienił zdanie.
Truskolaska A.: Sympozjum wczesnego ostrzegania. Eutanazja: perspektywa religijno – medyczno - prawna, etyka kresu życia.
Bartoszek Antoni: Człowiek w obliczu cierpienia i umierania. Moralne aspekty opieki paliatywnej.
Kozakiewicz Mikołaj : Zdemitologizować wizerunek przeszłości - odwieczny spór o aborcję.
..........................................