kolejny raz praca licencjacka..
Moderator: FrancisBegbie
kolejny raz praca licencjacka..
Moje uszanowanie. Przeglądając pobieżnie forum zauważyłem że kompetencje osób tutaj działających są bardzo wysokie, jako student 3 roku socjologii być może nie jestem uprawniony by to oceniać ale że sa wyższe niz moje moge orzec napewno. Podobnie jak wiele osób poszukuję pomocy w pisaniu pracy licencjackiej. Wstyd mi się do tego przyznać ale nie jestem w stanie wymyslic ciekawego tematu a o czyms o czym pisano setki razy pisac nie chce:( chcialbym zajac sie czyms zwiazanym z wiezniami, mam mozlowosc dotarcia do kilku takich osob, ale przede wszystkim musze wiedzie co czym pisac:( uprzejmie prosze o pomoc:(
-
FrancisBegbie
Proponuję najpierw zerknąć na literaturę przedmiotu - a później dobierać temat do ów literatury. Zobaczysz na jaki temat możesz sobie pozwolić w więziennictwie poprzez analizę dostępnej literatury...
Bo po co wybierać temat, skoro później nie będzie co o nim pisać - sam/a też nic nie wymyślisz - bo to etap licencjata, najwyżej Twoje hipotezy poddasz weryfikacji tudzież falsyfikacji po przeprowadzeniu badań i sporządzeniu raportu - to wszystko... co możesz dać od siebie.
Bo po co wybierać temat, skoro później nie będzie co o nim pisać - sam/a też nic nie wymyślisz - bo to etap licencjata, najwyżej Twoje hipotezy poddasz weryfikacji tudzież falsyfikacji po przeprowadzeniu badań i sporządzeniu raportu - to wszystko... co możesz dać od siebie.