Wywiad pogłębiony, analiza strukturalna - pomocy!!

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
hardcandy
*

Wywiad pogłębiony, analiza strukturalna - pomocy!!

Post autor: hardcandy »

Jestem na 1 roku mgr socjologii. Jako, że skończyłam turystykę to nie mam za bardzo wiedzy na temat socjo. Mam do napisania 2 prace na temat których niewiele wiem. Rzucili nas na głęboką wodę..
Mimo, że czytam na ten temat to jednak potrzebuje aby ktoś łopatologicznie mi wytłumaczył.. proszę :)

1. Wywiad pogłębiony - tutaj mam przeprowadzić wywiad na wybrany temat jak rodzina, seks, związki i napisać analizę tego wywiadu. Jeśli ktoś mógłby mi podać ze 2 pytania jakie mogłabym zadać na jakikolwiek temat (aby mnie naprowadzić..) i jak napisać taką analizę to byłabym wdzięczna!

2. Analiza strukturalna bajek albo filmu - wszystko ok, w necie znalazłam jakąś analizę więc wiem jak wygląda, ale taka analiza ma ok 20stron a ja muszę zrobić ją w...tabelce!!! wykładowca sam nie wie jak to zrobić :/ więc może ktoś z Was się spotkał z analizą w tabeli??

Z góry dzięki za pomoc. Jakąkolwiek. Upiekę ciasteczka :D
ODPOWIEDZ