Komunikacja międzykulturowa
Moderator: FrancisBegbie
Komunikacja międzykulturowa
Komunikacja międzykulturowa - pilnie potrzebne materiały,notatki, tytuły książek... Ktos może pomóc??
1) " Komunikacja międzykulturowa - wprowadzenie" J. Mikułowski-Pomorski
2) " Tekst, dyskurs, komunikacja międzykulturowa" A. Duszak
3) " Komunikacja międzykulturowa - zderzenia i spotkania: antologia tekstów" pod red. A. Kapciak, L. Korporowicz, A. Tyszka
4) " Czy komunikacja międzykulturowa jest możliwa? strategia kulturoznawcza" A. Zaporowski
5) " Dialog kultur w edukacji" pod red. B. Myrdzik, M. Karwatowska
6) " Dialog na pograniczu kultur i cywilizacji" T. Paleczny, M. Banaś
7) " Komunikowanie międzykulturowe" M. Szopski
" Kulturowe ramy zachowań społecznych: podręcznik psychologii międzykulturowej" P. Boski
9) " Jak narody porozumiewają się ze sobą w komunikacji międzykulturowej i komunikowaniu medialnym" J. Mikułowski-Pomorski
10) " Doradztwo zawodowe a wyzwania międzykulturowe" A. Paszkowska - Rogacz
2) " Tekst, dyskurs, komunikacja międzykulturowa" A. Duszak
3) " Komunikacja międzykulturowa - zderzenia i spotkania: antologia tekstów" pod red. A. Kapciak, L. Korporowicz, A. Tyszka
4) " Czy komunikacja międzykulturowa jest możliwa? strategia kulturoznawcza" A. Zaporowski
5) " Dialog kultur w edukacji" pod red. B. Myrdzik, M. Karwatowska
6) " Dialog na pograniczu kultur i cywilizacji" T. Paleczny, M. Banaś
7) " Komunikowanie międzykulturowe" M. Szopski
9) " Jak narody porozumiewają się ze sobą w komunikacji międzykulturowej i komunikowaniu medialnym" J. Mikułowski-Pomorski
10) " Doradztwo zawodowe a wyzwania międzykulturowe" A. Paszkowska - Rogacz
Małolata ?
jak Ci mało lata to se rozbujaj,
ja jestem młoda
My socjologowie, nie rozwiązujemy problemów lecz się nimi nudzimy. Gordon Allport
jak Ci mało lata to se rozbujaj,
ja jestem młoda
My socjologowie, nie rozwiązujemy problemów lecz się nimi nudzimy. Gordon Allport