bardzo prosze Was o pomoc przy sformulowaniu tematu pracy i ewentualnie jesli ktos zna to jakas literature
Prosba przy sformulowaniu tematu pracy :)
Moderator: FrancisBegbie
Prosba przy sformulowaniu tematu pracy :)
Witam,
bardzo prosze Was o pomoc przy sformulowaniu tematu pracy i ewentualnie jesli ktos zna to jakas literature
generalnie tematyka pracy bedzie dotyczyla: jakich cech charakteru, moze wygladu fizycznego szukamy u partnerow zyciowych, czego nie mozemy zaakpcetowac u partnera itd. Bardzo Was prosze o pomoc 
-
Jozek
Józek,
kliknij tutaj: http://www.socjologia.pl/modules.php?na ... pic&t=1169 Myślę iż warto zapoznać się z zamysłem autora
Wydaje mi się także iż przed każdym postem, bez względu na temat Ty widzisz następujący zwrot : " Drogi Józku co sądzisz o.."[tutaj wklej treść zapytania od forumowicza]
Muszę Cię ostrzec, prawdopodobnie nikt tego zwrotu nie widzi..
a osoba prosząca o pomoc nic nie wynosi z Twojego wpisu ( oczywiście mogę się mylić)
kliknij tutaj: http://www.socjologia.pl/modules.php?na ... pic&t=1169 Myślę iż warto zapoznać się z zamysłem autora
Wydaje mi się także iż przed każdym postem, bez względu na temat Ty widzisz następujący zwrot : " Drogi Józku co sądzisz o.."[tutaj wklej treść zapytania od forumowicza]
Muszę Cię ostrzec, prawdopodobnie nikt tego zwrotu nie widzi..
a osoba prosząca o pomoc nic nie wynosi z Twojego wpisu ( oczywiście mogę się mylić)
może trochę innowacyjne ale możne się nada :
współczesne taktyki podrywu i czynniki wpływające na zainteresowanie płcią przeciwną
dużo materiału z psychologi społecznej to plus
możliwość przeprowadzenia ankiety audytoryjnej to plus
jedyny problem to to ze nie wiem jakie ramy teoretyczne do tego podpiąć
współczesne taktyki podrywu i czynniki wpływające na zainteresowanie płcią przeciwną
jedyny problem to to ze nie wiem jakie ramy teoretyczne do tego podpiąć
Bunt wynika z tego, że nie znasz życia. Buntujesz się przeciwko temu, co zauważasz i czego nie potrafisz zrozumieć. Kiedy zaczynasz Wszystko rozumieć, mówisz:Aha! i masz siedemdziesiąt lat.
-
FrancisBegbie