Prosba przy sformulowaniu tematu pracy :)

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
anelim

Prosba przy sformulowaniu tematu pracy :)

Post autor: anelim »

Witam,

bardzo prosze Was o pomoc przy sformulowaniu tematu pracy i ewentualnie jesli ktos zna to jakas literature :) generalnie tematyka pracy bedzie dotyczyla: jakich cech charakteru, moze wygladu fizycznego szukamy u partnerow zyciowych, czego nie mozemy zaakpcetowac u partnera itd. Bardzo Was prosze o pomoc :)
Jozek

Post autor: Jozek »

Je¶li kto¶ jest monogamiczy to partner ¿yciowy mu niepotrzebny (aseksualno¶æ i brak planów co do rozp³odu czy za³o¿enia rodziny).
mac77

Post autor: mac77 »

Józek,
kliknij tutaj: http://www.socjologia.pl/modules.php?na ... pic&t=1169 Myślę iż warto zapoznać się z zamysłem autora :idea:

Wydaje mi się także iż przed każdym postem, bez względu na temat Ty widzisz następujący zwrot : " Drogi Józku co sądzisz o.."[tutaj wklej treść zapytania od forumowicza]
Muszę Cię ostrzec, prawdopodobnie nikt tego zwrotu nie widzi..
a osoba prosząca o pomoc nic nie wynosi z Twojego wpisu ( oczywiście mogę się mylić)
awariant

Post autor: awariant »

może trochę innowacyjne ale możne się nada :

współczesne taktyki podrywu i czynniki wpływające na zainteresowanie płcią przeciwną

:arrow: dużo materiału z psychologi społecznej to plus
:arrow: możliwość przeprowadzenia ankiety audytoryjnej to plus
jedyny problem to to ze nie wiem jakie ramy teoretyczne do tego podpiąć :neutral:
Bunt wynika z tego, że nie znasz życia. Buntujesz się przeciwko temu, co zauważasz i czego nie potrafisz zrozumieć. Kiedy zaczynasz Wszystko rozumieć, mówisz:Aha! i masz siedemdziesiąt lat.
FrancisBegbie

Post autor: FrancisBegbie »

Ja bym pracę zatytułował :)

Plusy dodatnie, plusy ujemne...

(podtytuł)

Socjologiczny aspekt ludzkich związków emocjonalnych...
ODPOWIEDZ