wielkie POMOCY, kłopot z Rortym

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pajacyk787
**

wielkie POMOCY, kłopot z Rortym

Post autor: pajacyk787 »

Tytuł : Koncepcja C. Geertza anty-anty-relatywizmu i R. Rorty’ego anty-anty-etnocentryzmu.

To był tytuł mojego referatu, właściwie jest. tutaj pojawia się wielki problem oddałam go do wglądu mojemu wykładowcy i stwierdził, że krótko mówiąc jest błędny w 80 %. Nigdy w ciągu tych 4 lat studiów nie udało mi nic aż tak zpaprać. Mam go poprawić, właściwie napisać od nowa. Dochodzę jednak do wniosku, że nie rozumiem tych teorii.

Dlatego jeśli ktoś wie o co w nich chodzi to przeczytam wszystko, byleby tylko oddać ten cho***** referat.

Może ktoś ma np. jakiś esej na ten temat, albo porównanie tych teorii.
Jak narazie przebrnęłam przez google ale nie wiele mi to dało.

Tak więc baaaaaardzo proszę o pomoc. Postaram się owdzięzzyć.

pozdrawiam Natalia
mac77

Post autor: mac77 »

Natalio,
Napisz w skrócie co stanowi 80 % a co 20 % pewnie ktoś się odezwie..
Ritter
Kontakt:

Post autor: Ritter »

Jeśli masz jakieś teksty źródłowe prześlij je razem ze swoim referatem do mnie. Przyjrzę się tematowi.

ritterconrad@gmail.com

btw. Jakoś nie bardzo mam ochotę się przebijać przez anglojęzyczne teksty (tylko takie mam) które posiadam.
Stirlitz idąc przez Unter den Linden zauważył człowieka zamalowującego napis na ścianie.
Moderator - pomyślał Stirlitz.
ODPOWIEDZ