Postawy młodych ludzi względem funkcjonariuszy policji

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
szczepan32
**

Postawy młodych ludzi względem funkcjonariuszy policji

Post autor: szczepan32 »

Studia mijają nieubłaganie i przychodzi czas kiedy trzeba zająć się pracą licencjacką...
Moim tematem jest: Postawy młodych ludzi względem funkcjonariuszy policji
Problem stanowi bibliografia...
Dziękuję z góry za jakąkolwiek pomoc, pozdrawiam:)
Jozek

Post autor: Jozek »

HWDP i JP. Po upadku komuny wielu policjantów przesz³o do milicji i bili na przesluchaniach bez monitoringu i ¶wiadków. Preparowali dowody i podstawiali ¶wiadków. To byli tzw. "milicjanto-policjanci". Wielu ma do dzi¶ psychopatie, charakteropatie i peroblemy z u¿ywkami. Jednym s³owem by³o (a mo¿e i jest?) wielu zdemoralizowanych ludzi nie na swoim miejscu pod orze³kiem . . .
Awatar użytkownika
szczepan32
**

i twoja wypowiedź przyda mi sie do pracy ale jeśli nie umiesz czytać to nie o to chodziło
mac77

Post autor: mac77 »

Józek naprawdę tylu policjantów stało się milicjantami po 89? :lol:
Co do tematu : nie jest zbyt ogólny? Może warto zawęzić go np do województwa i poprosić o pomoc Policję, bywa że dysponują badaniami na podobne tematy, może warto też poszukać czegoś w pedagogice?
Awatar użytkownika
szczepan32
**

jestem w trakcie załatwiania przepustki do biblioteki policyjnej, myślę że to zawężenie będzie dobrym pomysłem
ODPOWIEDZ