Problemy życia codziennego i strategie radzenia sobie z nimi
Moderator: FrancisBegbie
Problemy życia codziennego i strategie radzenia sobie z nimi
Witam wszystkich.Mój temat pracy to "Problemy życia codziennego i strategie radzenia sobie z nimi." Zwracam się z prośbą o pomoc w znalezieniu bibliografii.Wiem że będzie potrzebna mi "Socjologia codzienności" Sztompki i Boguni-Borowskiej.I jeżeli ktoś pisał na podobny temat to z wielką wdzięcznością wysłucham porad ponieważ ciężko mi się z tym wszystkim zebrać.Dzięki z góry i pozdrawiam.
Hej
Ja bym ten temat sobie zwężyla, czyli wybrała jakieś problemy i je tam opisała, np. stres. Możesz sobie wybrać kilka problemów życia codziennego i opisać jak sobie z tym radzić. Stres jest na pewno takim problemem, bo spotyka nas praktycznie na każdym kroku.
Polecam książkę " Społeczeństwo i codzienność" Seweryn Rudnicki, Justyna Stypińska, Katarzyna Wojnicka

Ja bym ten temat sobie zwężyla, czyli wybrała jakieś problemy i je tam opisała, np. stres. Możesz sobie wybrać kilka problemów życia codziennego i opisać jak sobie z tym radzić. Stres jest na pewno takim problemem, bo spotyka nas praktycznie na każdym kroku.
Polecam książkę " Społeczeństwo i codzienność" Seweryn Rudnicki, Justyna Stypińska, Katarzyna Wojnicka
Małolata ?
jak Ci mało lata to se rozbujaj,
ja jestem młoda
My socjologowie, nie rozwiązujemy problemów lecz się nimi nudzimy. Gordon Allport
jak Ci mało lata to se rozbujaj,
ja jestem młoda
My socjologowie, nie rozwiązujemy problemów lecz się nimi nudzimy. Gordon Allport