Witamy na stronie socjologia.pl - polskim wortalu socjologicznym. Forum socjologów. Socjologia w szkole wyższej i na co dzień. Pomysły, pomoc, konsultacje w pracach pisemnych z socjologii.
forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL
Poszukuję pomocy przy wyborze/sprecyzowaniu pisania pracy licencjackiej. Niestety mam problem, mam dwa tygodnie czasu na podanie konkretnego tematu, póki co z promotorką wybrałam temat: "Rock" - w odbiorze społecznym. Bardzo chciałabym pisać o muzyce, ale nie wiem czy dam rade i znajdę jakąś sensowną bibliografię. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły czy coś to liczę bardzo na pomoc. Nie wiem czy ten temat nie jest zbyt ogólny i na czym konkretnie miałabym się skupić przy pisaniu tej pracy.
Dziewczyna poszukuje pomocy :
- przy precyzowaniu tematu
- przy doborze bibliografii
Rozumiem że ta kapela właśnie w tym jej pomoże.Mam wrażenie że mylisz jeżeli nie całe forum z onetem, wirtualna etc. to przynajmniej jego działy :
" o wszystkim i o niczym " znajduje się zazwyczaj w dole ekranu, a tutaj dobrym zwyczajem jest pomoc osobom o nią się zwracającym.