Temat pracy lic - Pomocy!

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kinia2742
*

Temat pracy lic - Pomocy!

Post autor: kinia2742 »

Witam,

Poszukuję pomocy przy wyborze/sprecyzowaniu pisania pracy licencjackiej. Niestety mam problem, mam dwa tygodnie czasu na podanie konkretnego tematu, póki co z promotorką wybrałam temat: "Rock" - w odbiorze społecznym. Bardzo chciałabym pisać o muzyce, ale nie wiem czy dam rade i znajdę jakąś sensowną bibliografię. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły czy coś to liczę bardzo na pomoc. Nie wiem czy ten temat nie jest zbyt ogólny i na czym konkretnie miałabym się skupić przy pisaniu tej pracy. :oops:

Pozdrawiam.
Jozek

Post autor: Jozek »

Rock to kultura masowa i radiowo-telewizyjna. Pos³uchaj kapeli Dr. Huckenbush najlepiej.
mac77

Post autor: mac77 »

Dziewczyna poszukuje pomocy :
- przy precyzowaniu tematu
- przy doborze bibliografii
Rozumiem że ta kapela właśnie w tym jej pomoże.Mam wrażenie że mylisz jeżeli nie całe forum z onetem, wirtualna etc. to przynajmniej jego działy :
" o wszystkim i o niczym " znajduje się zazwyczaj w dole ekranu, a tutaj dobrym zwyczajem jest pomoc osobom o nią się zwracającym.
ODPOWIEDZ