przedmiot badań- praca lic.
Moderator: FrancisBegbie
przedmiot badań- praca lic.
Witam
Mój dylemat dotyczy prawidłowego sformułowania przedmiotu badań.
Temat mojej pracy brzmi następująco: "postawy studentów wobec palenia tytoniu. Studium Na podstawie studentów 3 roku socjologi POL SL"
Promotorka mojej pracy powiedziała mi, że przedmiotem badań są postawy. Natomiast ja uważam że przedmiotem badań powinni być studenci, a celem badań jest analiza ich postaw- czy mojej rozumowanie jest dobre??
Proszę o pomoc i dziękuję z góry.
Mój dylemat dotyczy prawidłowego sformułowania przedmiotu badań.
Temat mojej pracy brzmi następująco: "postawy studentów wobec palenia tytoniu. Studium Na podstawie studentów 3 roku socjologi POL SL"
Promotorka mojej pracy powiedziała mi, że przedmiotem badań są postawy. Natomiast ja uważam że przedmiotem badań powinni być studenci, a celem badań jest analiza ich postaw- czy mojej rozumowanie jest dobre??
Proszę o pomoc i dziękuję z góry.
słuchaj sie promotora:)
będziesz w pracy zajmował się swoimi studentami jednak przedmiotem padania są postawy. Badasz postawy a nie studentów jesteś socjologiem a nie lekarzem
współczesne postawy młodzieży akademickiej na temat palenia
grupę docelowa juz określiłeś buduj ankietę i koncepcje i lecisz
tym czasem
będziesz w pracy zajmował się swoimi studentami jednak przedmiotem padania są postawy. Badasz postawy a nie studentów jesteś socjologiem a nie lekarzem
współczesne postawy młodzieży akademickiej na temat palenia
grupę docelowa juz określiłeś buduj ankietę i koncepcje i lecisz
tym czasem
Bunt wynika z tego, że nie znasz życia. Buntujesz się przeciwko temu, co zauważasz i czego nie potrafisz zrozumieć. Kiedy zaczynasz Wszystko rozumieć, mówisz:Aha! i masz siedemdziesiąt lat.