Temat parcy licencjackiej
Moderator: FrancisBegbie
Temat parcy licencjackiej
Witam. Mam takie drobne pytanie. chodzi o to że bez wiedzy promotora zmieniłem odrobine temat pracy. Pierwotnie wyglądał tak: "trudności adaptacyjne do przedszkola dzieci 5 letnich", a obecnie brzmi tak: "trudności adaptacyjne do przedszkola dzieci 3 letnich". W zasadzie zmieniłem tylko wiek dzieci, ale nic promotorowi o tym nie mowiłem. I teraz stresuje się czy promotor np w pazdzierniku nie spisywal tematów i nie dawał komuś do zatwierdzenia. Czy w ogóle ktos w fazie początkowej sprawdza te tematy? Czy ktoś je musi zatwierdzić? Z góry dzieki za odpowiedz.
-
FrancisBegbie
Ja miałem na UJ tak, że zatwierdzone zostały tematy pracy wtedy gdy oficjalnie potwierdził to promotor a strona tytułowa, wstępna bibliografia i coś tam jeszcze trafiały do teczki. Teczka zakładana była na dany rok i tam gość trzymał wszystkie elementy pracy, które zatwierdził (patrz wyżej) i na tej podstawie też orientował się co, kto i jak..
Czy nie sądzisz, że zadane pytanie jest głupie? szukasz po prostu potwierdzenia, że wszystko będzie ok - a nikt przecież nie jest Ci w stanie tego zagwarantować (oprócz własnego promotora gdy mu to powiesz..). Ew. Twoi współtowarzysze, którzy kiedykolwiek słyszeli/widzieli taki przypadek bądź po prostu wiedzą jak do prac magisterskich podchodzi....
Czy nie sądzisz, że zadane pytanie jest głupie? szukasz po prostu potwierdzenia, że wszystko będzie ok - a nikt przecież nie jest Ci w stanie tego zagwarantować (oprócz własnego promotora gdy mu to powiesz..). Ew. Twoi współtowarzysze, którzy kiedykolwiek słyszeli/widzieli taki przypadek bądź po prostu wiedzą jak do prac magisterskich podchodzi....