HELP!!! propozycje tematu na koncepcje badawczą...

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AgaPab
**

HELP!!! propozycje tematu na koncepcje badawczą...

Post autor: AgaPab »

od 1997 roku pracuję jako instruktor nauki jazdy i "męczę" biednych kursantów. Nie będę też ukrywać, że znalazłam się tutaj, ponieważ poszukuję wsparcia przy pisaniu koncepcji badawczej, którą mam opracować w zastraszająco dla mnie krótkim czasie( termin do końca maja! 8O )

Chciałabym napisać coś o fukcjonowaniu ośrodków szkolenia kierowców na podstawie mojej auto-szkoły . Po pierwsze łatwiej mi będzie pisać pracę, bo to jakby z mojego podwórka a po drugie i najważniejsze dla mnie...poprzez uwagi i wnioski wyciągnięte z koncepcji czy też pracy licencjackiej liczę na to , że dowiem się wielu ciekawych rzeczy, które to będę mogła śmiało wykorzystać w swojej pracy, aby stać sie jeszcze lepszym nauczycielem przyszłych kierowców a szkoła jaką prowadzę wraz z Rodzicami stała się szkołą , do której kursanci będą jeszcze chętniej przychodzili.

W związku z tym mam prośbę do Was wszystkich, którzy lubią wyzwania i mają ciutkę wolnego czasu aby mi pomóc w wymyśleniu tematu koncepcji badawczej związanej z problematyką szkolenia kierowców.
Chciałam poruszyć problem korupcji w ośrodkach egzaminowania ale nie chcę ruszać g* bo jeszcze bardziej będzie śmierdziało no i materiały raczej nie do dostania;/ także ten temat odpada, chociaż nie ukrywam , że zagadnienie i problem badawczy wg mnie ciekawy.

Pomożecie ?..starej/młodej przyszłej socjolożce?
ODPOWIEDZ