Pomoc w wymysleniu tematu [mgr]

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
coolmilka
*

Pomoc w wymysleniu tematu [mgr]

Post autor: coolmilka »

witam,

Jestem na etapie wyboru tematu mojej pracy magisterskiej. Wiem o czym chce pisac lecz nie potrafie sformulowac tematu. Interesuje mnie srodowisko homoseksualne i tolerancja. Moze wam drodzy forumowicze uda sie to polaczyc w jakis sensowny temat nadajacy sie na magisterke.

pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc
Kamil
socjopat

Post autor: socjopat »

np "tolerancja wobec osób homoseksualnych w środowisku XXX lub mieście/wsi XXX"

ot przebadać na ile ludzie są w stanie tolerować osoby homoseksualne (wiele czynników, np mieć homoseksualistów za sąsiadów - współpracowników, przyjaciół, członków swojej rodziny, toleraancja wc zawierania małżeństw przez h., tolerancja wc h. jako rodziny zastępcze, adopcja dzieci przez h. itd)

jeszcze ciekawiej mogłoby być jako porównanie np badać stosunek do homoseksualistów i np arabów albo seryjnych morderców w środowisku parafian XXX, we wnioskach wyszło by kogo obawiamy się bardziej :twisted:
Jozek

Post autor: Jozek »

Przyk³adowo odnajduj± siê na czacie i nawet je¶li obydwaj maj± HIV bez innych chorób to mog± odbyæ stosunek analny bez zabezpieczenia nie zara¿aj±c siê chorob± weneryczn± (:?: ) przy tym, bo ju¿ j± maj±.
ODPOWIEDZ