Gdzie piszą o reklamie społecznej?

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tailor
**

Gdzie piszą o reklamie społecznej?

Post autor: tailor »

Piszę prace na temat reklamy społecznej i jej socjopsychologicznego wpływu na konsumenta :)
Mam problem z literaturą - czy mogę liczyć na waszą pomoc?
Xylomena
Kontakt:

Post autor: Xylomena »

Oj gdzieś już brałam udział w wątku, gdzie żeśmy omawiali znaczenie reklamy społecznej... A literatura, to - wszystko ze slowem reklama w tytule. Patrząc na ilość prac pisanych o reklamach, na wielu kierunkach studiów, musi być tego mnóstwo :twisted: Wziąć jedną z tych książek do ręki i będziesz miała bibliografię nie do przerobienia :grin:
Skończona ilość słów dotyczy tylko skończonej ilości uczuć
mac77

Post autor: mac77 »

A ja się tak zastanawiam nad reklamą społeczną i doszedłem do wniosku, że jeśli jest niezgodna z moimi przekonaniami, to na mnie nie działa, a niekiedy nawet wrogo mnie nastawia... A jeszcze wpływ na konsumenta?
Konsument... przypomina mi się zdjęcie ekologicznej płóciannej torby z 6 butelkami wody mineralnej typu PET, ale nie pamiętam czy była to reklama: "że woda jest zdrowa", czy że torby wielokrotnego użytku są chronią środowisko :wink:
ODPOWIEDZ