Witam serdecznie

miejsce gdzie się przywitasz, poznasz innych użytkowników i regulamin forum.

Moderator: EnOKa

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sebastian
**

Witam serdecznie

Post autor: Sebastian »

Cześć mam na imie Sebastian jestem studentem socjologii na Politechnice Slaskiej, wydzial organizacji i zarządzania w Zabrzu.
Zaczynam niebawem II rok studiow ktore uwazam ze pozytywna czesc swoje zycia co jest bezposrednia przyczna mojej obecnosci na tym forum. Ciesze sie ze istnieje forum zrzeszajace sympatykow tej interesujacej nauki społecznej mam nadzieje spotkac tu ciekawych ludzi i poznac wiele cennych informacji dla mojej drogi edukacyjno/ zawodowej.
Pozdrawiam serdecznie grono przyszlych badz pelnoprawnych socjologów:))
Ritter
Kontakt:

Post autor: Ritter »

Witamy, witamy i do wypowiedzi zapraszamy :wink:
Stirlitz idąc przez Unter den Linden zauważył człowieka zamalowującego napis na ścianie.
Moderator - pomyślał Stirlitz.
EnOKa

Post autor: EnOKa »

Cześć Sebastian!
Miło Cię poznać i mamy nadzieję, że będziesz czuł się tutaj dobrze.
Naomi
**

Post autor: Naomi »

Ja też powinnam sie jakoś przywitać :) To też moje pierwsze dni na tym forum. Dopiero zaczynam tu. Jestem po studiach licencjackich z socjologii ze specjalnoscią socjologia polityki. Rzeczywiście Sebastian dobrze że jest takie forum. Bo tak szczerze powiem wam, iż socjologii nie da sie nauczyć wyłacznie na studiach w sensie również wyuczenia sie wiedzy tak jak w fizyce czy biologii... tutaj cały czas musimy trenować nie swoją wiedze ale intelekt. Pozdrawiam wszystkich uzytkowników tego forum
socjopat

Post autor: socjopat »

ta również witam :grin:
ODPOWIEDZ