Witam serdecznie
Moderator: EnOKa
Witam serdecznie
Cześć mam na imie Sebastian jestem studentem socjologii na Politechnice Slaskiej, wydzial organizacji i zarządzania w Zabrzu.
Zaczynam niebawem II rok studiow ktore uwazam ze pozytywna czesc swoje zycia co jest bezposrednia przyczna mojej obecnosci na tym forum. Ciesze sie ze istnieje forum zrzeszajace sympatykow tej interesujacej nauki społecznej mam nadzieje spotkac tu ciekawych ludzi i poznac wiele cennych informacji dla mojej drogi edukacyjno/ zawodowej.
Pozdrawiam serdecznie grono przyszlych badz pelnoprawnych socjologów:))
Zaczynam niebawem II rok studiow ktore uwazam ze pozytywna czesc swoje zycia co jest bezposrednia przyczna mojej obecnosci na tym forum. Ciesze sie ze istnieje forum zrzeszajace sympatykow tej interesujacej nauki społecznej mam nadzieje spotkac tu ciekawych ludzi i poznac wiele cennych informacji dla mojej drogi edukacyjno/ zawodowej.
Pozdrawiam serdecznie grono przyszlych badz pelnoprawnych socjologów:))
Ja też powinnam sie jakoś przywitać
To też moje pierwsze dni na tym forum. Dopiero zaczynam tu. Jestem po studiach licencjackich z socjologii ze specjalnoscią socjologia polityki. Rzeczywiście Sebastian dobrze że jest takie forum. Bo tak szczerze powiem wam, iż socjologii nie da sie nauczyć wyłacznie na studiach w sensie również wyuczenia sie wiedzy tak jak w fizyce czy biologii... tutaj cały czas musimy trenować nie swoją wiedze ale intelekt. Pozdrawiam wszystkich uzytkowników tego forum