Sprzedam Książki

wymiana towarowa, bazar, targ, targowisko, komis, aukcja - pomoc w poszukiwaniu
Zablokowany
Awatar użytkownika
ventura
*

Sprzedam Książki

Post autor: ventura »

1) Ryszard Kapuściński. Heban. Warszawa: 1999, Czytelnik.
2) Che Guevara. Dzienniki motocyklowe. Izabelin: 2002, Świat Literacki.
3) Janusz Radwan-Pragłowski, Krzysztof Frysztacki. Społeczne dzieje pomocy człowiekowi: od filantropii greckiej do pracy socjalnej. Katowice: 1998, Biblioteka Pracownika Socjalnego. Kupiona już zniszczona.
4) Janusz Krzyżowski. Bezsenność. Warszawa: 2003, Z gabinetu Prywatnego, Medyk. Z tą książką jest problem, bo pierwsza storna ma pieczątkę z danymi mojej babci.
5) Victor Turner. Las symboli. Aspekty rytuałów u ludu Ndembu. Kraków: 2006, NOMOS.
6) Karen Horney. Neurotyczna osobowość naszych czasów. Poznań: 2005, Rebis.
7) Jerzy Dudała. Fani-chuligani. Rzecz o polskich kibicach. Studium socjologiczne. Warszawa:2004, Wydawnictwo Akademickie Żak.
8) Grażyna Firlit-Fesnak, Małgorzata Szylko-Skoczny (red.), Polityka społeczna. Podręcznik akademicki. Warszawa: 2007, PWN.
9) Julia Berryman. Psychologia. Moje hobby. Gdańsk: 2002, GWP.
10) Judith S. Wallerstein, Sandra Blakeslee. Druga szansa. Mężczyźni, kobiety i dzieci dziesięć lat po rozwodzie. Kielce:2006, Charaktery.
11) Jean-Claude Kaufmann. Ego. Socjologia jednostki. Inna wizja człowieka i konstrukcji podmiotu. Warszawa: 2004, Oficyna Naukowa.
12) Nancy Etcoff. Przetrwają najpiękniejsi. Wszystko, co nauka mówi o ludzkim pięknie. Warszawa:2002, CiS, WAB.
13) Henryk Domański. Polska klasa średnia. Wrocław:2002, Monografie Fundacji na Rzecz Nauki Polskiej.
14) Carlom G. Valles. Odwaga bycia sobą. Poznań:1998, Zysk i S-ka.
15) Michael Hardt, Antonio Negri. Imperium. Warszawa:2005, WAB.
16) Zygmunt Kubiak. Literatura Greków i Rzymian. Warszawa:2003, Świat Książki.
17) Zygmunt Kubiak. Dzieje Greków i Rzymian. Piękno i gorycz Europy. Warszawa:2002, Świat Książki.
18) Patricia Wallace. Psychologia Internetu. Poznań:2001, REBIS.
19) S.I. Witkiewicz. Szewcy. Wydanie z opracowaniem. Kraków:2003, GREG.
20) Jonathan H. Turner. Struktura teorii socjologicznej. Wydanie nowe. Warszawa:2005, PWN.

Cena za całość to 230 zł
Awatar użytkownika
pasqd
*

Post autor: pasqd »

witam serdecznie,

jestem zainteresowany zakupem ostatniej pozycji: 20) Jonathan H. Turner. Struktura teorii socjologicznej. Wydanie nowe. Warszawa:2005, PWN.

proszę napisać, czy jest możliwy oddzielny zakup tej książki i oczywiście proszę podać cenę i ewentualny kontakt :)

pozdrawiam.
FrancisBegbie

Post autor: FrancisBegbie »

Też mnie interesowała ta pozycja:P pasqd:P no ale nic, ja jeżeli mogę proszę o ew. wycenę poniższych pozycji...

18) Patricia Wallace. Psychologia Internetu. Poznań:2001, REBIS.

11) Jean-Claude Kaufmann. Ego. Socjologia jednostki. Inna wizja człowieka i konstrukcji podmiotu. Warszawa: 2004, Oficyna Naukowa.
Ritter
Kontakt:

Post autor: Ritter »

Użytkownik Ventura od czasu napisania tego postu nie pojawił się więcej na forum. Raczej nie chce sprzedać, skoro nie odpisuje na PM.

Pozdrawiam,
Ritter
Stirlitz idąc przez Unter den Linden zauważył człowieka zamalowującego napis na ścianie.
Moderator - pomyślał Stirlitz.
Awatar użytkownika
Jo
*

Post autor: Jo »

Witaj
Jestem zainteresowana Karen Horney. Neurotyczna osobowość naszych czasów. Poznań: 2005, Rebis. Będe wdzieczna za każdą informację.
J.
Awatar użytkownika
dzastusia
**

Post autor: dzastusia »

Witam, jestem zainteresowana kupnem Jerzy Dudała. Fani-chuligani. Rzecz o polskich kibicach. Studium socjologiczne. Warszawa:2004, Wydawnictwo Akademickie Żak.

prosze o kontakt na email: pasztulec@o2.pl
Awatar użytkownika
dzastusia
**

Post autor: dzastusia »

Witam, jestem zainteresowana kupnem Jerzy Dudała. Fani-chuligani. Rzecz o polskich kibicach. Studium socjologiczne. Warszawa:2004, Wydawnictwo Akademickie Żak.

prosze o kontakt na email: pasztulec@o2.pl
Ritter
Kontakt:

Post autor: Ritter »

Użytkownik Ventura od czasu napisania tego postu nie pojawił się więcej na forum. Raczej nie chce sprzedać, skoro nie odpisuje na PM.

Pozdrawiam,
Ritter
Stirlitz idąc przez Unter den Linden zauważył człowieka zamalowującego napis na ścianie.
Moderator - pomyślał Stirlitz.
Zablokowany